Gitaarschool Akkoord

Leer alles over akoestisch gitaar spelen

Inschrijven

Inschrijven en starten kan het hele jaar door. De eerste les valt echter niet later in het schooljaar dan 1 maand voor de zomervakantie. Minimale inschrijfduur is 3 maanden. De opzegtermijn is 1 maand.

Kennismakingsles

Je kunt ook eerst vrijblijvend een kennismakingsles afspreken, en daarna beslissen.

Informatie

Je kunt op 3 manieren inschrijven:



Wat heb je nodig om te beginnen?

Gitaar

Voor de les en om thuis te oefenen heb je een akoestische gitaar nodig. (Kinder)gitaren zijn te koop in diverse maten. Het is belangrijk een instrument niet 'op de groei' te kopen. Kinderen leren gemakkelijker en veel prettiger op een instrument wat ze goed kunnen hanteren. Vraag de docente om advies.

Weet je nog niet of je kind na 3 maanden nog steeds gitaar wil spelen? Verwacht je dat je kind over een jaartje de kindergitaar ontgroeit is ? Wil je zelf les, maar weet je nog niet wat voor gitaar je zou willen aanschaffen ? In al deze gevallen kun je een gitaar op maat bij de Gitaarschool huren, tegen een bedrag van € 25,- per trimester.

Kom je direct uit school naar les en is het lastig om je eigen gitaar mee te nemen? Geen probleem, er is altijd een gitaar beschikbaar om in de les op te spelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Overigen

Een lesboek koop je in overleg bij de docente. Voor thuis zijn een voetenbankje (of kniesteun) en een muziekstandaard fijn. Dan kun je in de goede houding prettig oefenen. Verder is een tas of hoes voor het vervoer van de gitaar onontbeerlijk. Als je een gitaar huurt bij de school, zit daar een tas bij.